Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
📦 GRATIS VERZENDING 📦
🇳🇱 NL & BE 🇧🇪

Huisdier karikatuur

Als je een huisdier karikatuur bij ons bestelt begint het proces met een foto van jouw allerliefste huisdier. Die kun je op de site heel eenvoudig uploaden, en dan begint de pret.

De keuze is totaal aan jou: wil je jouw lievelingshuisdier vereeuwigen op het doek? Of heb je liever een mok zodat hij of zij je de hele dag toegrijnst als je een bakkie doet?

Of ga je toch voor de hype van dit moment: de phone cover op maat? Voor ons maakt dat niet uit: wij maken een digitale print van de foto die jij ons stuurt, en deze kunnen we overal op printen.

Nou ja, bijna overal.

Welke materialen gebruiken jullie?

Bij Cartooniful.nl maken we gebruik van verschillende materialen voor jouw huisdier karikatuur, maar wat je ook kiest, je krijgt een eerste klas kwaliteitsportret. Als je gaat voor de mok, dan is die wit van kleur, en gemaakt van goede kwaliteit ceramiek.

De telefoon hoesjes zijn gemaakt van hoogwaardig plastic, dat kras bestendig is en lang meegaat. Ga je voor een schilderij van jouw huisdier, dan krijg je een afbeelding van jouw foto op stevig canvas, gespannen op een houten raam.

Waar moet je op letten bij het bestellen van een product met jouw huisdier?

Het is belangrijk dat de foto die jij instuurt heel duidelijk is, en het liefste een close-up, met andere woorden niet teveel bijzaken op de foto. Niet omdat we dat niet leuk vinden, maar dan komt jouw favoriete huisdier niet zo goed uit de verf als zou moeten, en dat is dan weer zonde. Sowieso is het goed om erop te letten of er genoeg contrast in je foto zit: hoe meer contrast, hoe duidelijker de afbeelding wordt.

Kan ik veilig bestellen bij Cartooniful.nl?

Ja, je kunt jouw huisdier karikatuur gewoon veilig bestellen bij cartooniful.nl, want onze site is goed beveiligd. Dat geldt dus ook voor jouw bestelling én je betaling. Je hebt wat de betaling betreft bovendien de keuze uit verschillende betaalmethodes, zoals betalen per creditcard, per Ideal of zelfs per overschrijving (hoewel we dat nog zelden tegenkomen, maar het kán).

Zodra jouw betaling bij ons binnen is gaan we voor je aan de slag, en krijg je met gezwinde spoed jouw bestelling thuis gestuurd binnen 5-7 dagen.

Ben je genoeg geïnformeerd over het onderwerp huisdier karikatuur? Hieronder zijn interessante gerelateerde artikelen.

-Huisdier kunstwerk

-Huisdier op canvas

-Huisdier portret

-Huisdier poster

Huisdieren karikaturen als kunst

Een schilderij misstaat vrijwel nooit in een huis, het heeft iets speciaals. Jij kent dat moment ook wel: je loopt een voor jou onbekend huis binnen en ziet dat alles op elkaar af is gestemd. Echter valt één ding je direct op: kunst aan de muur. Ze springen eruit, ze laten de kamer tot leven komen. Dat is wat kunst kan doen, kunst is tijdloos. Het kan je op een zondagmiddag laten genieten van je eigen huis en leven. Precies wat jouw huisdier ook kan. Een volwaardig gezinslid waar je van houdt.

Die twee samen laten komen is natuurlijk een geweldige combinatie. Huisdieren terug laten komen in een karikatuur valt op voor anderen. Het geeft je iets om trots op te zijn.

Binnen één a twee dagen al een voorbeeld van huisdieren karikaturen

Jij hebt besloten om een karikatuur te laten maken van je huisdier, vervolgens moet je wekenlang wachten.

Dat kan bij anderen het geval zijn, bij ons niet. Wanneer jij een foto doorstuurt van jouw huisdier gaan onze designers direct voor jou aan de slag. Binnen één a twee dagen ontvang jij een voorbeeld via de mail.

Wanneer er volgens jou aanpassingen doorgevoerd moeten worden horen we dit graag, dan wordt het aangepast. Het is jouw karikatuur, dus moet het aan jouw eisen voldoen. Aanpassingen worden dan ook direct gemaakt. Bij een akkoord vragen we jou een achtergrond te kiezen. Wij verwerken deze en vervolgens zal de karikatuur opgestuurd worden.

Tips bij het kiezen van achtergrond bij huisdieren karikaturen

Zoals eerder vermeld vernemen wij graag de gewenste achtergrond wanneer het voorbeeld akkoord is bevonden. Veel mensen denken bij de achtergrond dat het ‘’maar de achtergrond’’ is. Het woord achtergrond heeft soms een wat negatieve lading. Toch kan het jouw huisdier karikatuur maken of breken. Zonder er goed over na te denken kies je voor een rode achtergrond, om er vervolgens achter te komen dat een kunstwerk met rode lading niet goed past op een donkergroene muur. Die plek waar je je karikatuur al helemaal zag hangen in gedachte, is niet meer mogelijk.

Voorkom dit door goed na te denken over de achtergrond. Op die manier weet je zeker dat de prachtige karikatuur goed staat in huis. Wil je het veilig spelen? Kies dan voor een rustige kleur, bijvoorbeeld een crèmekleurige achtergrond voor jouw huisdieren karikaturen.

Bestel je huisdieren karikaturen bij ons!

Een huisdieren karikatuur laten maken was nog nooit zo makkelijk. Vroeger moest je huisdier mee naar de designer en proberen stil te zitten, tegenwoordig kan alles gelukkig digitaal. Vooral met de huidige maatregelen is werken op afstand gewenst, dat is bij ons mogelijk. Binnen een één a twee dagen ontvang je al een voorbeeld en weet jij hoe je kunstwerk er ongeveer uit komt te zien.

Nergens in Nederland/België vind je zulke snelle service. Dat maakt ons, in combinatie met onze unieke designs, anders dan anderen.

Wij hebben nu al zin om voor jou naar de tekentafel te gaan.

Ben je goed genoeg geïnformeerd over huisdieren karikaturen, dan bent u wellicht ook geïnteresseerd in onze producten klik hiervoor op een van de onderstaande links:

Cartooniful huisdiermok

Cartooniful telefoonhoesje

Cartooniful mok

Cartooniful hoodie

Cartooniful kussen

Wat klanten zeggen ❤️