🐶 Bestel nu en wees verzekerd van 30% KORTING! 🎁

Huisdier kunstwerk

Wil jij jouw huisdier als kunstwerk hebben? Wij van Cartooniful maken kunstwerken van jouw huisdier en wij zorgen ervoor dat de unieke persoonlijkheid en uitstraling van jouw huisdier goed te zien is op het kunstwerk. Heb jij meerdere huisdieren die allemaal een kunstwerk verdienen? Bestel een extra groot kunstwerk waar al jouw huisdieren oppassen. Zo zorg je ervoor dal je al jouw huisdieren evenveel in het zonnetje zet doormiddel van hun eigen kunstwerk.

Waar kan ik mijn huisdier kunstwerk op laten printen?

Je kan jouw huisdier kunstwerk op verschillende items printen, bijvoorbeeld posters, canvassen, telefoon hoesjes of zelfs op mokken! Het is altijd leuk om een kunstwerk van jouw huisdier te hebben maar het is ook leuk als je dat kunstwerk dagelijks kunt gebruiken zoals bijvoorbeeld een mok of telefoon hoesje. Wij bevelen jou het huisdier kunstwerk op een canvas aan. Op een canvas is de bedrukking het mooist. Op deze manier kun je op elk moment van de dag jouw huisdier bewonderen.

Zal ik mijn huisdier kunstwerk op een mok laten uitprinten?

Dat zou een fantastisch idee zijn! Elke ochtend weet jij direct welke mok van jou is en voordat jij jouw hond gaat uitlaten kan je samen van de koffie genieten.

Huisdier kunstwerk voorbeelden

Wij kunnen het kunstwerk van jouw huisdier op verschillende items printen, hieronder een paar voorbeelden waarmee u een idee krijgt over de mogelijkheden.

Wat klanten zeggen ❤️