Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
📦 GRATIS VERZENDING 📦
🇳🇱 NL & BE 🇧🇪

Huisdier op canvas

Hou jij ook zo veel van jouw huisdier en wil jij jouw huisdier ook eens verwennen? Upload jouw favoriete foto en bestel jouw huisdier op canvas. Dit is een op-maat gemaakte schilderij van jouw huisdier die jij met trots bij de familie foto’s kan ophangen. Natuurlijk kun je een canvas bestellen in alle verschillende maten zodat jij straks de canvas met jouw huisdier erop naast de familie foto’s kan plaatsen.

Ik wil mijn huisdier op canvas, welke maten zijn er?


Wij verkopen de huisdier op canvas in 4 verschillende maten; klein, middel, groot, extra groot. Hieronder is er een overzicht van de exacte maten die jij kunt bestellen van jouw huisdier op een canvas:

-Klein 30x30 cm
-Middel 40x40 cm
-Groot 40x60 cm
-Extra groot 60x90 cm

Welk canvas zal ik uitkiezen voor mijn huisdier?

Dit hangt er helemaal van af hoeveel ruimte je voor jouw huisdier op canvas hebt, wil je het ophangen of wil je het naast jouw foto’s plaatsen. Op het moment dat je meerder huisdieren op één canvas wilt raden wij een groot of extra groot canvas te selecteren, omdat onze designers dan genoeg ruimte hebben om de huisdieren te laten zien. Als je een huisdier op canvas wilt bestellen met maar 1 huisdier er op kan dat mooi op alle mogelijke formaten

Huisdieren op canvas voorbeelden

Wil jij een voorbeeld van hoe jouw huisdier op canvas eruit zal komen te zien? neem een kijkje in onze voorbeelden hieronder en bestel direct een canvas voor jouw huisdier.

Niet alleen honden en katten als huisdier op canvas.

Bij een huisdier op canvas wordt er direct aan een hond of kat gedacht. Dit is zo ingeburgerd in Nederland, maar niets is minder waar! Jij kan net zo goed een goede band hebben met je prachtige konijn, lieve hamster of misschien heb jij wel een voorliefde voor reptielen. Bij Cartooniful is geen enkele wens te gek en werkelijk ieder dier is door onze kunstenaars op canvas vast te leggen.

Een scherpe foto van je slang kan bewonderingswaardig zijn. Helemaal wanneer mensen erachter komen dat dit daadwerkelijk jouw slang is.

Door een foto van je huisdier op canvas op te hangen maak je deze nog meer onderdeel van je huis. Een ware ode aan je huisdier waar jij zo trots op bent.

Huisdier op canvas personaliseren

Een huisdier laten vereeuwigen op canvas gaat in een aantal stappen. Allereerst is het belangrijk dat je een goede foto hebt van het dier.

Wil je het in een bepaalde toestand fotograferen? Sommige mensen kiezen er bijvoorbeeld voor om het favoriete speelgoed onderdeel te laten zijn van de foto. Alles is mogelijk de keuze van de foto bepaal jezelf.

Nadat je de foto hebt gemaakt of hebt laten maken, is het tijd om een achtergrondkleur te kiezen. Dit lijkt een bijzaak, maar is in feite een hoofdzaak. Het kan je kunstwerk maken of breken. Wij sturen je een aantal mogelijkheden toe nadat de kunstenaar je huisdier op canvas heeft vastgelegd.

De foto voor om jouw huisdier op canvas te krijgen maak je zelf

Een goede foto van je huisdier, het lijkt een lastige opgave. De een luistert wel, de ander totaal niet. Kijkt je huisdier eindelijk met de ideale blik in de lens van je camera, duurt het scherpstellen een seconde te lang en is het dier weer afgeleid.

Iedere eigenaar van een huisdier kent het wel, toch ben jij dé persoon voor het maken van de foto. En het mooie: daar hoef je tegenwoordig echt geen super dure camera meer voor te hebben. De meeste smartphones beschikken over geweldige camera’s om een moment, voorwerp of dier prachtig vast te leggen. Het dier voelt zich bij jou op zijn of haar gemak, een niet zenuwachtig dier is altijd gemakkelijker te fotograferen.

Daarnaast kennen sommige dieren de aanwijzingen of commando’s van het baasje, waardoor luisteren een makkelijker iets wordt. Aarzel dus niet, kies een mooie locatie uit en fotografeer je huisdier!

Huisdier op canvas goed voor herinneringen

Ook wanneer je een huisdier bent verloren is het mooi om hem op canvas te vereeuwigen. Je huisdier zal hierdoor voor altijd een fijne herinnering blijven. Zo kan je terugblikken op het fijne leven wat hij heeft gehad en hoeveel plezier het je heeft gegeven.

Jouw huisdier op canvas laten schilderen door een van onze kunstenaars? Upload je foto, kies het gewenste formaat en binnen enkele werkdagen ontvang jij van ons het resultaat.

Ben je goed genoeg geïnformeerd over huisdier op canvas? Wellicht wil je meer informatie over hoe wij werken, klik hiervoor op een van de onderstaande links:

Winkelen

Over ons

Veel gestelde vragen

Wat klanten zeggen ❤️

Wil jij ook jouw huisdier op canvas?

Wil jij jouw huisdier vereeuwigd hebben op canvas? Dat kan natuurlijk gewoon.

De werkwijze is even eenvoudig: maak een goede foto van je lieveling, en stuur die naar ons op. Wij sturen je dan een voorbeeld, deze kun je voorvertonen op verschillende achtergronden, en jij kiest welke je wil. Dan krijg je een afbeelding van jouw foto op stevig canvas, gespannen op een houten raam.

We willen je wel vragen om op een paar dingen te letten als je een foto maakt: Ten eerste moet de foto wel goed scherp zijn, dus zorg dat de resolutie die je gebruikt hoog is. Het resultaat is dan het mooist. En het liefst geen schaduw over je huisdier laten vallen. zodat wij jouw huisdier kunnen afbeelden in de levens echte kleuren. Zo krijgen we het beste resultaat van je huisdier op canvas.