🐶 Bestel nu en wees verzekerd van 30% KORTING! 🎁

Huisdier op canvas

Hou jij ook zo veel van jouw huisdier en wil jij jouw huisdier ook verwennen? Upload jouw foto op onze website en bestel jouw huisdier op canvas. Dit is een op-maat gemaakt schilderij van jouw huisdier die jij met trots bij de familie foto’s kunt ophangen. Natuurlijk kun je een canvas bestellen in alle verschillende maten zodat jij straks de canvas met jouw huisdier erop naast de familie foto’s kan plaatsen.

Ik wil mijn huisdier op canvas, welke maten zijn er?

Wij verkopen het huisdier op canvas in 4 verschillende maten; klein, middel, groot, extra groot. Hieronder is er een overzicht van de exacte maten die jij kunt bestellen van jouw huisdier op een canvas:
-Klein 30x30 cm
-Middel 40x40 cm
-Groot 40x60 cm
-Extra groot 60x90 cm

Welk canvas zal ik uitkiezen voor mijn huisdier?

Dit hangt er helemaal van af hoeveel ruimte jij voor jouw huisdier op canvas hebt, wil je het ophangen of wil je het naast jouw foto’s plaatsen. Wij raden jou aan wanneer je meerdere huisdieren op een canvas wilt plaatsen een groot of extra groot canvas te selecteren, omdat je de huisdieren beter kan zien. Maar wil je 1 huisdier op canvas bestellen, dan raden wij jou aan om het middel formaat te kiezen, omdat dit de populairste canvas maat is.

Huisdieren op canvas voorbeelden

Wil jij een voorbeeld van hoe jouw huisdier op canvas eruit zal komen te zien? neem een kijkje in onze voorbeelden hieronder en bestel direct een canvas voor jouw huisdier. Na bestelling krijg jij eerst een voorbeeld toegestuurd op de mail. In deze mail kun je een bijpassende achtergrond kiezen en ook wijzigingen aanvragen. Wij zullen jouw kunstwerk blijven aanpassen totdat jij 100% tevreden bent. Pas na goedkeuring van jou op het ontwerp zullen wij jouw kunstwerk gaan bedrukken.

Wat klanten zeggen ❤️