Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
📦 GRATIS VERZENDING 📦
🇳🇱 NL & BE 🇧🇪

Huisdier portret

Wat is een huisdier portret en hoe werkt het? een huisdier portret is een op-maat gemaakt kunstwerk van jouw huisdier. Maak een foto van jouw huisdier met jouw mobiel, upload deze foto en selecteer de canvas grootte. Binnen enkele dagen ontvang je een kunstwerk van jouw huisdier die met trots in jouw huis kunt ophangen. Zeg nou eerlijk, wie wilt geen kunstwerk van zijn huisdier?

Waarom een huisdier portret?

Jouw huisdier is familie!

Je moet voor ze zorgen en je krijgt er heel veel liefde voor terug, daarom is het belangrijk om jouw huisdier ook in het zonnetje te zetten. Hoe kan je dit het beste doen? laat een portret van jouw huisdier maken, zelfs jouw huisdier zal begrijpen dat het speciaal is. Echt waar, probeer ons huisdier portret maar uit.

Hoeveel dieren kunnen in het huisdier portret?

Er kunnen maximaal 4 huisdieren en of mensen op een canvas. Normaal gesproken plaatsen de meeste van onze klanten 1 huisdier op hun portret, maar als je 3 verschillende huisdieren wilt hebben op 1 huisdier portret dan is dat ook mogelijk.


Kunnen het alleen honden zijn? Nee, je kunt elk huisdier op je portret plaatsen. Wil je 3 honden en 1 papegaai op jouw huisdier portret? dan is dit ook mogelijk. Wil je jezelf naast je eigen hond? dan is dat ook mogelijk!

Huisdier portret voorbeelden

Hieronder zie je een paar voorbeelden van huisdier portretten, zo krijg je een beetje een idee hoe een huisdier portret eruit ziet.


Wat klanten zeggen ❤️