🐶 Bestel nu en wees verzekerd van 30% KORTING! 🎁

Huisdier portret

Wat is een huisdier portret en hoe werkt het? een huisdier portret is een op-maat gemaakt kunstwerk van jouw huisdier. Maak een foto van jouw huisdier met jouw mobiel, upload deze foto en selecteer de canvas grootte. Binnen enkele dagen ontvang je een kunstwerk van jouw huisdier die jij trots in jouw huis kunt ophangen.

Zeg nou eerlijk, wie wilt geen kunstwerk van hun beste maatje?

Waarom een huisdier portret?

Jouw huisdier is net als jouw familie, je moet voor ze zorgen en je krijgt er heel veel liefde voor terug, daarom is het belangrijk om jouw huisdier ook in het zonnetje te zetten. Hoe kan je dit het beste doen? Laat een portret van jouw huisdier maken, zelfs jouw huisdier zal begrijpen dat het speciaal is. Echt waar, probeer onze huisdier portret maar uit.

Hoeveel dieren kunnen in het huisdier portret?

Zoveel huisdieren als op de afbeeldingen die u upload. Normaal gesproken plaatsen de meeste van onze klanten 1 huisdier op hun portret, dit levert ook het beste resultaat op. Als u 2 verschillende huisdieren wilt hebben op 1 huisdier portret dan is dat ook mogelijk. Kunnen het alleen honden zijn? Nee, je kunt elk huisdier op een portret plaatsen dat je maar wilt. Wil je 1 honden en 1 papegaai op uw huisdier portret? dan is dit ook mogelijk.

Huisdier portret voorbeelden

Hieronder zie je een paar voorbeelden van huisdier portretten, zo kan jij een idee opdoen welke foto jij van jouw huisdier gaat opsturen voor jouw huisdier portret.

Wat klanten zeggen ❤️