Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
📦 GRATIS VERZENDING 📦
🇳🇱 NL & BE 🇧🇪

Huisdier poster

Wil jij ook een poster van jouw huisdier? Het is altijd leuk om jouw huisdier te verwennen, maar inplaats van het geven van een snoepje kan je jouw huisdier nu iets specialers geven. Hun eigen poster, hiermee kan jouw huisdier elke dag trots naar zijn poster op de muur kijken en weet jouw huisdier hoeveel zijn baasje van hem houdt.

Welke maten zijn er voor de huisdier poster?

Net als bij de canvas zijn er in totaal 4 maten, van klein tot extra groot. Je hoeft niet persé 1 huisdier op de poster te plaatsen, je kan er ook meerdere op plaatsen zodat al jouw huisdieren 1 poster delen. Maar als je meerdere huisdieren op een poster wilt plaatsen, raden wij jou wel aan om een extra grote poster te bestellen, anders wordt de poster te druk en kan jouw huisdier er niet goed op afgebeeld worden.

Kan ik mijn huisdier alleen op een poster bestellen?

Nee, je kan jouw huisdier op verschillende objecten bestellen, bijvoorbeeld een telefoon hoesje, een kussen, een hoodie, een mok of zelfs een canvas. Een canvas is vooral leuk omdat je huisdier er super goed op afgedrukt kan worden. Daarbij kan het ook een leuk verjaardagsgeschenk zijn aan een vriend of collega waarvan je weet dat ze verliefd zijn op hun huisdier. Bestel een huisdier poster voor hen en je weet dat ze er altijd blij mee zullen zijn.

Huisdier poster voorbeelden

Wij hebben al vele huisdier posters gedrukt en verstuurd naar onze klanten. Hieronder een paar voorbeelden:

Wat is een Huisdier poster?

Een huisdier poster is een foto van je huisdier die we heel scherp in een goede kwaliteit op poster formaat afdrukken. Op deze manier kun je dus een prachtig beeld van jouw favoriete huisdier laten vastleggen.

De laatste jaren wordt dit dan ook steeds meer gedaan en zie je bij veel mensen een huisdier poster in hun huis hangen. Wij zijn een van de initiatief nemers waardoor dit simpel en eenvoudig te realiseren is.

Wil je dus meer weten over hoe je een huisdier poster kunt laten maken van jouw huisdier? Neem dan direct een kijkje op de onderstaande knop:

Het perfecte cadeau: een huisdier poster

Met een huisdier poster kun je voor de rest van je leven prachtige herinneringen over houden aan je oude vertrouwde huisdier. De meeste huisdieren gaan tussen de vier tot vijftien jaar met ons door het leven. Je bouwt een band met je huisdier op.

Het is onomkeerbaar dat we op een bepaald moment afscheid moeten nemen van ons huisdier. Dan is een huisdier poster het perfecte cadeau voor jezelf en je familie om voor altijd met je geliefde huisdier verbonden te zijn.

Overweeg je om een huisdier poster van jouw huisdier te laten maken? Kijk dan snel hoe je die kunt bestellen.

De leuke momenten van je huisdier vastleggen

Iedereen die een huisdier heeft weet het. Je huisdier kan soms de meest gekke capriolen uithalen of juist heel schattig slapen. We hebben altijd onze telefoon bij de hand en leggen tientallen momenten vast van de door ons zo geliefde huisdier.

Er zullen altijd wel een aantal foto’s tussen zitten waarop je huisdier zo mooi op staat dat je die graag zou willen uitvergroten. We doen dat niet alleen met onze huisdieren maar ook van onze kinderen of partner. Zo kan een huisdier poster ervoor zorgen dat het voor altijd onderdeel van je gezin blijft door deze een prominente plek in je huis te geven.

Je wordt vrolijk van een huisdier poster

Huisdieren maken de dag van hun baasje compleet. Ze zullen je altijd vrolijk gedag zeggen, met liefde op je wachten als je moe thuis komt.

Er zijn daarom ook mogelijkheden om meerder huisdier posters te laten maken en in meerdere afmetingen. Je zult dan altijd vrolijk terugkijken naar de heerlijke tijden die je samen met je lieve beestjes beleefd hebt. Soms is het maken van keuzes nou eenmaal lastig.

Heb je speciale wensen of verzoeken neem dan contact met ons op.

Ben je goed genoeg geïnformeerd over huisdier poster? Lees dan ook onze andere artikelen.

- Huisdier mok

- Huisdier telefoonhoesje

- Huisdier kunstwerk

- Huisdier kussen

- Huisdier hoodie

Wat klanten zeggen ❤️

Meer huisdier poster informatie

Wil je graag een mooie afbeelding van je huisdier, maar heb je liever niet een canvas?

Dan hebben we nog een andere mogelijkheid voor je: je kunt je huisdier ook af laten beelden op een poster! Je krijgt dan een zeer mooie afdruk van de foto die je ons stuurt van je huisdier, op poster formaat.

Wat wel heel belangrijk is, is dat de foto die jij instuurt heel duidelijk is, en het liefste een close-up. Het beste is om geen schaduw over jouw huisdier te laten vallen op de foto. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jouw huisdier het beste uit de verf komt op de poster.

Verder is het ook wel belangrijk om genoeg contrast in je foto te hebben, want hoe meer contrast, hoe duidelijker de huisdier poster wordt. Twijfel je over de beste keuze, neem dan gerust contact met ons op.