🐶 Bestel nu en wees verzekerd van 30% KORTING! 🎁

Huisdier poster

Wil jij ook een poster van jouw huisdier? Het is altijd leuk om jouw huisdier te verwennen, maar inplaats van het geven van een snoepje kan je jouw huisdier nu iets specialers geven. Hun eigen poster, hiermee kan jouw huisdier elke dag trots naar zijn poster op de muur kijken en weet jouw huisdier hoeveel zijn baasje van hem houdt.

Welke maten zijn er voor de huisdier poster?

Net als bij de canvas zijn er in totaal 4 maten, van klein tot extra groot. Je hoeft niet persé 1 huisdier op de poster te plaatsen, je kan er ook meerdere op plaatsen zodat al jouw huisdieren 1 poster delen. Maar als je meerdere huisdieren op een poster wilt plaatsen, raden wij jou wel aan om een extra grote poster te bestellen, anders wordt de poster te druk en kan jouw huisdier er niet goed op afgebeeld worden.

Kan ik mijn huisdier alleen op een poster bestellen?

Nee, je kan jouw huisdier op verschillende objecten bestellen, bijvoorbeeld een telefoon hoesje, een mok of zelfs een canvas. Een canvas is vooral leuk omdat je huisdier er super goed op afgedrukt kan worden. Daarbij kan het ook een leuk verjaardagsgeschenk zijn aan een vriend of collega waarvan je weet dat ze verliefd zijn op hun huisdier. Bestel een huisdier poster voor hen en je weet dat ze er altijd blij mee zullen zijn.

Huisdier poster voorbeelden

Wij hebben al vele huisdier posters gedrukt en verstuurd naar onze klanten. Hieronder een paar voorbeelden:

Wat klanten zeggen ❤️